Resultaten voor bedrijfsuitje groningen

bedrijfsuitje groningen
Uitjes en bedrijfsuitjes in Groningen GroningseUitjes.nl.
Het is de hoogste tijd om ons Groningen ook aan u voor te stellen. Ontdek de stad eens in de vorm van een origineel bedrijfsuitje of groepsuitje op maat! Dus geen standaard uitjes-programma, maar een bedrijfsuitje dat geheel zal aansluiten en passen bij uw team en collegas.
Bedrijfsuitje. Bedrijfsuitje Break Out Grunopark.
Bekijk onze winterspecials. Home Voor wie Bedrijfsuitje. Een bijzonder gevarieerd aanbod voor elk bedrijfsuitje in Groningen. Break Out Grunopark heeft alles voor Eten Drinken, Praten, Slapen, Feesten en Doen onder 1 dak! Dat is dan ook de reden dat ons terrein zich uitstekend leent voor bedrijfsuitjes.
Ontdek het beste personeelsuitje in Groningen Stadsarrangement.nl.
Het Groningen van nu is een heel gezellige en bruisende stad. Door de gelukte combinatie van oude en nieuwe architectuur, horeca met inheemse en uitheemse cultuurinvloeden en een keur van kleinere en grotere winkels in het centrum, is Groningen de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, een personeelsuitje of een teamuitje.
Bedrijfsuitje Groningen Het Drents Kwartiertje.
Voorpagina / Bedrijfsuitje Groningen. De leukste bedrijfsuitjes vlakbij Groningen. Bedrijfsuitje organiseren in de buurt van Groningen? Op 20 minuten rijden van Groningen bevindt zich het Drents kwartiertje. Hier vinden jullie een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje!
Bedrijfsuitje in Groningen organiseren: de beste uitjes op een rij De Postwagen.
Een uniek bedrijfsuitje waarbij je met elkaar kunt eten en ontspannen in een ongedwongen sfeer Bedrijfsuitje in Groningen combineren met een overnachting. Mogelijk duurt je bedrijfsactiviteit langer dan een dag, of ben je van plan om het lekker laat te maken met je collega's.
Bedrijfsuitjes in de provincie Groningen.
Zoek leuke uitjes! Bedrijfsuitje in populaire steden! Alphen aan den Rijn. Bedrijfsuitjes in de 12 Provincies! Bedrijfsuitjes in de provincie Groningen. Citygame Help" de directeur is ontvoerd" DOL Events. Vanaf 2120, per persoon. 10 tot 80 personen. Mogelijk op locatie in Nederland of Belgiƫ.
Bedrijfsuitje in Groningen? Wegmetdebaas.
De spanning van het archery hit gecombineerd met de lol en het plezier van het Bubble voetbal. Het YOLO uitje staat voor een stoer en uitdagend bedrijfsuitje in Groningen en Drenthe. Samen met je collega's' wordt je. Van 8 tot 250 personen.
Personeelsuitje in Groningen Het Drents Kwartiertje.
De leukste activiteiten voor een geslaagd personeelsuitje. Op een half uurtje rijden van Groningen bevindt zich het Drents kwartiertje. Hier vinden jullie een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten voor de leukste personeel uitjes! We hebben alvast een aantal activiteiten voor jullie uitje op een rijtje gezet; van actief, tot creatief of culinair. Wij hebben alvast een aantal activiteiten voor jullie op een rijtje gezet. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een personeelsuitje samen te stellen uit de vele activiteiten die we aanbieden. Alle activiteiten kunnen met elkaar worden gecombineerd en worden uitgebreid met een lekkere lunch, BBQ of een buffet. De leukste personeelsuitjes; van actief, tot creatief of culinair. Daf puzzelrit kraak de kluis. Een ouderwets gezellig uitje. Met behulp van landkaarten rijden jullie een puzzelrit met de Dafjes. Onderweg wordt er volop gepuzzeld. Met de juiste antwoorden krijg je een code om de kluis te kraken. Welk team ontcijfert de code en weet de kluis te kraken? Ontmasker de Mol! Ontmasker de Mol! spelen is een spannende en hilarische invulling van een bedrijfsuitje, teamdag of vrijgezellenfeest!
Bedrijfsuitje Groningen vanaf 15 tot 150 p.p.
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard: Bedrijfsuitje Eindhoven. Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle: Bedrijfsuitje Tilburg. Regio Den Bosch, Vught, Uden: Bedrijfsuitje Den Bosch. Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal: Bedrijfsuitje Breda. Regio Almere: Bedrijfsuitje Almere. Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg: Bedrijfsuitje Maastricht. Regio Groningen, Delfzijl: Bedrijfsuitje Groningen.
Personeelsuitjes in Groningen.
Een meeslepend en actief bedrijfsuitje dat al het goede en het slechte in jullie groep naar boven haalt. Spanning, strijd en argwaan. Wie ontmaskert de mol. 10 200 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje Spy Citygame. Altijd al een geheim agent willen zijn? Dan is dit je kans! Samen met je team ga je het centrum in met de taak allerlei spannende situaties op te lossen. 10 200 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje Incl. Escape Dinner Room Nieuw en beproefd dinerspel. Een volledig nieuw speldiner gebaseerd op het concept van EscapeRoom en geschikt voor groepen v/a 20 personen! Een tafel-dinerspel vol raadsels en uitdagingen. 20 350 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje. Personeelsuitjes in Groningen.

Contacteer ons