Zoeken naar receptie organiseren

receptie organiseren
Evenement organiseren: Tips, Checklists, Hoe, Tools.,
Waar op letten als je een cateraar kiest Richtlijnen om te bepalen hoeveel drank en hapjes moet je voorzien. Vind cateraars Vind foodtrucks Vind cocktail cateraars. Muziek: diskjockey of band? Heb je tijdens de pauzes van je congres graag wat muziek? Voorzie je een dansvoer op je personeelsevenement? Of zoek je stijlvolle achtergrondmuziek voor je receptie?
Catering Koriander en Kaneel Eventlocatie Augustijnenklooster.
Maar je kan er ook een sprankelende receptie organiseren, flanerend langs de perfect gesnoeide buxusstruiken. Imposante ruimtes met hun monumentale schilderijen, een stukje erfgoed met een ziel. De pandgangen lenen zich uitstekend tot receptie en dinerruimte en rond de pandgangen liggen de event-ruimtes.
Congrescentrum BEL bel.brussels: verhuur van zalen, vergaderzalen, receptieruimten, conferentiezalen, seminariezalen, event rooms.
Een modern auditorium en verschillende vergaderzalen. Het BEL biedt u een auditorium met 415 zitjes aan, net als een aantal moduleerbare zalen om er uw duurzaam bedrijfsevent, uw conferentie, colloquium, receptie, studiedag, congres, te organiseren. Een zaal huren. Duurzame evenementen in een passiefgebouw.
Feesten De Nekker.
Wil je enkel een receptie organiseren? Dan heb je de volgende mogelijkheden.: Receptie 1 1 uur: 14 per persoon. Cava / fruitsap. hapje van de chef. rauwkostgroentjes met dipsaus. Receptie 2 1 uur: 16 per persoon. Cava / fruitsap. hapje van de chef.
bedrijfsfeest organiseren Bedrijfsuitje receptie organiseren.
Receptie organiseren Rent A Lounge De partner voor uw event! De perfecte receptie voor elke gelegenheid Receptie organiseren. Rent a Lounge staat garant voor een perfecte mix van kwaliteit, klasse, originaliteit en verfijning. Telkens weer staat genieten voorop bij het organiseren van een exclusieve receptie.
Receptie of conferentie in Tour et Taxis in Brussel.
Elk van hen werd geselecteerd op basis van zijn culinaire expertise, maar ook op basis van hun ecologisch engagement. Hieronder vindt u een miniformulier. U kan er de data of periodes invullen waarop u een evenement wenst te organiseren. Voorheen een administratief centrum, vandaag een multifunctionele evenementensite.
Organiseren receptie Feriatus.
Het organiseren van uw receptie door weddingplanner en feestdesigner Feriatus staat borg voor een perfecte mix van klasse, stijl, originaliteit en verfijning. In elk geval staat genieten voorop bij het organiseren van een exclusieve receptie. Het success van een receptie staat of valt met de organisatie.
Borrel of receptie organiseren Glope Events.
Borrel of receptie organiseren. U bent hier: Home / Topmenu / Specials / Borrel of receptie organiseren. Borrel of receptie organiseren. Is het weer tijd om een borrel of receptie te organiseren? Maak het nog extra leuk met een leuke activiteit erbij.
Receptie Hapjes Co Receptiehapjes.
Organiseert u een receptie op uw bedrijf of privé dan is Hapjes Co uw betrouwbare partner. Bekijk hier onze talloze tevreden klanten. Door ons te specialiseren kunnen wij u ongetwijfeld het beste voorstel doen. Het leveren van Hapjes in glaasjes, warme hapjes, receptiebroodjes of basic hapjes is mogelijk.
Receptie organiseren? Faculty Club.
Formule op maat. Voor al uw recepties werkt Faculty Club een formule op maat uit. Of het nu om een netwerkevent voor bedrijven of aperitiefbuffet tijdens een privéfeest gaat, we presenteren u de geschikte combinatie van dranken en hapjes. Wil u uw gasten tijdens een receptie een volledige maaltijd aanbieden?
Organiseer je receptie in een receptiezaal van het Torenhof.
Een verjaardagsdrink organiseren voor familie en vrienden, een receptie houden voor je babyborrel of met een paar glaasjes champagne klinken op je pas aangekondigde verloving: in de Torenhof villa in Tongerlo Westerlo vind je ongetwijfeld een receptiezaal die volledig aan jouw wensen voldoet.

Contacteer ons