Meer resultaten voor goedkope teambuilding activiteiten

goedkope teambuilding activiteiten
The Outsider.
U kan bij The Outsider Vlaamse Ardennen met thuisbasis in Oudenaarde terecht voor events, incentives, teambuilding, survival, sportkampen, expedities. Bezoek ook het cablepark en the 7 summits! Ontdek Cable park. U kan bij The Outsider Vlaamse Ardennen met thuisbasis in Oudenaarde terecht voor events, incentives, teambuilding, survival, sportkampen, expedities.
Gelegenheden Das Box.
Maar pas op: hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om je te dwarsbomen! Spannende topgames voor je teambuilding activiteiten. 10 redenen om Das Box te bestellen voor je teambuilding activteiten. Spannende topgames voor je teambuilding aan zee. 10 redenen om Das Box te bestellen voor je teambuilding aan zee.
Sport team building Peace Village.
Sport team building. Voor teambuilding en sportactiviteiten bent u in de groene Westhoek aan het juiste adres. Naast de meer avontuurlijke activiteiten zoals touwparcours, vlottenbouwen en paintball, valt er ook heel wat te beleven voor de rustigere recreant. Wij helpen graag met het uitwerken van een programma.
Uit voor een prikje VDAB.
Uit voor een prikje. Wie denkt aan een hecht team, denkt aan teambuilding. Natuurlijk is een ballonvaart boven de stad, of een kookworkshop met Jeroen Meus een schot in de roos. Maar helaas is het prijskaartje dat daaraan vasthangt voor veel bedrijven geen haalbare kaart. Hoe boks je met een klein budget toch een fijne teamactiviteit in elkaar? Martine 53 is administratief bediende bij VDAB. Ze organiseert al jaren de teamactiviteiten voor haar afdeling. Terwijl ze vroeger een onbeperkt budget kon besteden voor een groep van 35 mensen, staat ze vandaag voor een heel andere opdracht. Martine: Door een reorganisatie en flinke besparingen moet ik dit jaar voor 100 collegas een teamdag organiseren met een budget van amper 25 euro per persoon. Dat is niet simpel. Ik moet erg creatief uit de hoek komen omdat de activiteiten die ik andere jaren organiseerde plots te duur zijn.
Teambuilding activiteiten Antwerpen Funkey.
Met onze teambuilding zoekmachine wordt het heel eenvoudig om de teambuilding activiteiten te vinden die bij je passen. Op zoek naar teambuilding in Antwerpen? Hier vind je snel de meest originele concepten van professionele bedrijven, gespecialiseerd in teambuilding, workshops en activiteiten voor groepen.
teambuilding teambuilding spelletjes goedkope teambuilding activiteiten.
Op zoek naar een goedkope teambuilding? Het wordt meer en meer een tendens: voor teambuilding activiteiten is maar een beperkt budget beschikbaar of de teambuilding wordt voor een klein groepje georganiseerd, waardoor het budget per persoon erg laag uitvalt. Teambuilding Groepsactiviteiten Ontdekken SportAtOnce.be.
6 originele ideeën voor je volgende teambuilding Vacature.com.
Vind jouw job Plaats je cv. TERUG NAAR OVERZICHT 6 originele ideeën voor je volgende teambuilding. Van een survivaltocht over een paintballshooting tot een dagje kajakken op de Lesse: wie zijn teambuilding graag wat orgineler wil, vindt hier alvast 6 leuke ideeën.
Teambuilding activiteiten in Vlaanderen van 20 tot 200 p.p.
Dan is een outdoor teambuilding in de mooie Ardennen een absolute aanrader. Van vlot bouwen tot boogschieten, van theoretische onderbouwing tot praktische beproevingen, van eendaags evenement tot meerdaagse teambuilding, er is heel veel mogelijk. De activiteiten worden begeleid door echte teambuilding professionals.
Teambuilding Amsterdam al vanaf 1250, De scherpste prijzen!
Een teambuilding uitje in Amsterdam is volgens ons dan ook een ideale manier om ervoor te zorgen dat uw medewerkers elkaar eens in een heel andere setting zien. In ons aanbod van Teambuilding Amsterdam arrangementen vindt u heel veel activiteiten met spelelementen waarbij uw medewerkers het in verschillende teamsamenstellingen tegen elkaar opnemen.
Voor elke gelegenheid een activiteit in België!
Escape room Teambuilding. Wil jij een hele enge, hele echte escaperoom spelen? Kom dan spelen in The Wanna Play Room met Kelly en je wou dat je het nooit gedaan had. Alternatieve 1001 thema sites. 1001 Activiteiten NL. 1001 Activiteiten BE.
Teambuildings en activiteiten.
Teambuilding Island Special. Teambuilding Island Special. Een super leuke teambuilding! Onze ervaren sportmonitoren zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Het doel van deze teambuilding is om als team zoveel mogelijk proeven te winnen. Dit speelt in je voordeel voor het finalespel!

Contacteer ons