Op zoek naar goedkope teambuilding activiteiten?

goedkope teambuilding activiteiten
Teambuilding Rotterdam WegmetdeBaas heeft het grootste aanbod!
Break Out: Bij een tuin der paradoxen wordt uw groep voor een totaaluitdaging geplaatst, het openen van een tiental Indonesische hardhouten kisten. Het halen van deze uitdaging is het doel! De combinatie van verschillende activiteiten en één gezamenlijk doel maakt deze game. Teambuilding regio Rotterdam.
Teambuilding Groepsactiviteiten Ontdekken SportAtOnce.be.
Onvergetelijke vrijgezellen activiteiten. Actief op stap met de familie. voor de kids. Actief op stap met de kids. De ideale verjaardsactiviteit. Schoolsportdag of sportkamp. In de kijker. Teambuilding voor bedrijven. Teambuilding voor kinderen. Groepsactiviteiten In De Kijker. Is deze teambuilding iets voor jou?
The Outsider.
U kan bij The Outsider Vlaamse Ardennen met thuisbasis in Oudenaarde terecht voor events, incentives, teambuilding, survival, sportkampen, expedities. Bezoek ook het cablepark en the 7 summits! Ontdek Cable park. U kan bij The Outsider Vlaamse Ardennen met thuisbasis in Oudenaarde terecht voor events, incentives, teambuilding, survival, sportkampen, expedities.
Teambuilding Meet in Oostende.
Bouwen met Domino doet een beroep op de creativiteit, het communicatie, concentratie en. Spelenderwijs leer je kennis maken met drones. Je leert in het kort, hoe er mee te vliegen en gaat. Welkom in de wereld van teambuilding met een educatieve en tegelijk ecologische boodschap.
Teambuilding activiteiten Antwerpen Funkey.
Met onze teambuilding zoekmachine wordt het heel eenvoudig om de teambuilding activiteiten te vinden die bij je passen. Op zoek naar teambuilding in Antwerpen? Hier vind je snel de meest originele concepten van professionele bedrijven, gespecialiseerd in teambuilding, workshops en activiteiten voor groepen.
Sportievak organiseert sportdagen voor scholen, bedrijven en allerlei groepen.
Sportmix formule 2 Lager onderwijs Een dag van teambuilding en nieuwe sporten ontdekken. Sportmix formule 2 Secundair onderwijs Initiaties in verschillende sporten en teambuildingsactiviteiten. Volksspelen Volwassenen, Senioren De verrassende charme van oude volksspelen. Waterski/wakeboardinitiatie Volwassenen, Senioren Sportieve waterpret voor beginners en gevorderden.
6 originele ideeën voor je volgende teambuilding Vacature.com.
Vind jouw job Plaats je cv. TERUG NAAR OVERZICHT 6 originele ideeën voor je volgende teambuilding. Van een survivaltocht over een paintballshooting tot een dagje kajakken op de Lesse: wie zijn teambuilding graag wat orgineler wil, vindt hier alvast 6 leuke ideeën.
Teambuilding activiteiten in Vlaanderen van 20 tot 200 p.p.
Dan is een outdoor teambuilding in de mooie Ardennen een absolute aanrader. Van vlot bouwen tot boogschieten, van theoretische onderbouwing tot praktische beproevingen, van eendaags evenement tot meerdaagse teambuilding, er is heel veel mogelijk. De activiteiten worden begeleid door echte teambuilding professionals.
Outdoor teambuilding Avontuurfabriek.nl.
Voor slechts enkele tientjes per persoon kun je bijvoorbeeld met zijn allen los gaan tijdens funny voetbal of deelnemen aan een combinatie van verschillende activiteiten. Met een goedkope teambuildingsdag is helemaal niets mis, want het toont juist de creativiteit van het team! Een actieve teambuildingsdag helpt om vaste patronen te doorbreken. Vaak is een teambuildingsdag nodig, niet zozeer om een team te smeden, maar om het team weer wakker te schudden. Dan helpt een actieve teambuildingsdag vaak het beste. Ook daarvoor is het niet nodig om helemaal naar de Ardennen of verder weg te reizen. Bij ons is actieve teambuilding zowel indoor als outdoor mogelijk. Een echt leuke en originele indoor teambuilding activiteit is bijvoorbeeld All in the game.
Groepsuitstap.
Indoor activiteiten Sport en spel. Wij verzorgen animaties en teambuildingactiviteiten met thema Royal Ascot of Velodroom. De interactieve paardenraces brengen ambiance voor groepen tot 120 personen; de genodigden fungeren als jockey en het publiek kan een fictief gokje wagen bij de bookmaker.
Teambuildings en activiteiten.
Deze teambuilding gaat daar verandering in te brengen. Welkom aan boord! Naast de normale kiting hebben wij voor de echte durvers ook nog een andere variant in petto: kiteboarding of kitelandboarding. De moeilijkheid van deze kite-variant, is dat men de kites bestuurt vanop een board. Ben jij een durver en wil jij een leuke middag aan zee? Boek dan snel deze kitelandboard activiteit! Bij een teamtrophy nemen verschillende subteams het tegen elkaar op in een spannende competitie. Via een doorschuifsysteem doorlopen de teams verschillende activiteiten, waarbij ze hun beste beentje voor moeten zetten.

Contacteer ons