Zoeken naar locatie evenement

locatie evenement
Vergaderen events Natuurlocaties.
Of je wil een evenement organiseren op één van onze prachtige evenementenlocaties? Natuurlocaties stelt verschillende plekken ter beschikking in heel Vlaanderen. Maak jouw keuze op de kaart en ontdek meer over de locatie. Wens je een aanvraag te doen voor een andere locatie?
Congres-en seminarie locaties Brugge Meeting in Brugge.
Als de muren konden spreken het unieke en historische karakter van Brugge zit gegroefd in elke steen in de stad. Als u zelf ook geschiedenis wil schrijven met uw evenement, dan is Brugge hiervoor de uitgelezen bestemming. Door de vele mogelijkheden die de stad te bieden heeft, is het soms moeilijk om de juiste locatie te kiezen.
Het Koloniënpaleis Historische Evenementenlocatie in Tervuren.
Het Koloniënpaleis van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika is een uniek historische locatie in de rustige, groene omgeving van Tervuren. Het Koloniënpaleis is gemakkelijk bereikbaar en de huidige balzaal is nog steeds de oorspronkelijk feestzaal van het authentieke paleis uit de negentiende eeuw. Hier kunnen diners tot 300 personen en cocktails tot 600 personen plaatsvinden. In de zomer kan men genieten van het mooie terras met zicht op het park van Tervuren. De feestzaal maakt deel uit van het historische paleis waar het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika tevens huisvest. Het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika is ontstaan uit de Wereldtentoonstelling van 1897. Om de interesse in België aan te wakkeren voor zijn Congo Vrijstaat organiseert Leopold II, in het kader van dit grootse evenement, een Congo-tentoonstelling in het Koloniënpaleis te Tervuren.
Chocolate academy Dé locatie voor uw evenement.
bel: 32 053 730 505. Dé locatie voor uw evenement. Een onvergetelijk evenement. Op zoek naar een geschikte locatie voor een uniek choc-effect? Beleef een onvergetelijke tijd in het Callebaut Chocolate Academy centre. We beschikken over een Chocotorium voor groepen tot 100 personen, mooie vergaderzalen.,
Evenementlocatie The Kube: organiseer je event in Antwerpen.
Meetings, bloggers evenementen, workshops, lanceringsevenementen en fotoshoots zijn niets nieuws voor ons. Huur de locatie zoals ze is of laat ons team de ruimte omtoveren tot jouw dream location. Workshops Evenement locatie. Launch events Evenement locatie. Photo shoots Evenement locatie.
Eventlocatie ID Lounge.
Als u op zoek bent naar een unieke locatie voor uw evenement in of rond Antwerpen, bent u in de Bowers Wilkins ID Lounge letterlijk aan het juiste adres. De zorgvuldig ontworpen inrichting, karaktervolle details, moderne keuken en eersteklas beeld en geluidtechnologie geven uw evenement de stijlvolle impact die het verdient.
Duurzame locaties Visit Brussels.
Het Museum voor Natuurwetenschappen was van bij zijn oprichting in 1846 het uitstalraam van het wetenschappelijk onderzoek en de expedities geleid door het Koninklijk Instituut voor Natuurwetenschappen van België. Het is mogelijk om museumzalen te huren voor vergaderingen of conferenties: een unieke, originele locatie voor een evenement.
Op je eigen locatie voor je verjaardag, communiefeest of evenement Brugge UiT in Vlaanderen.
Creatieve workshop: pimpen van voorwerpen voor kinderen en volwassenen. Op je eigen locatie voor je verjaardag, communiefeest of evenement Brugge. Cursus of workshop. Toon volledige agenda van Op je eigen locatie voor je verjaardag, communiefeest of evenement. Deel deze pagina.
Evenementenlocaties België? Je vindt het op DNLS!
Antwoord binnen 12 uur. unieke beleving gegarandeerd. Alle evenementenlocaties in België. 445 locaties gevonden. Monumentaal gebouw 222. Industriële locatie 110. Nabij openbaar vervoer 341. Aan de snelweg 298. In het centrum 188. Aan het water 127. In het bos 82.
Eventlocaties voor uw evenement.
GARRINCHA Privé evenementen.
Op zoek naar een unieke locatie voor uw prive evenement? Onze industriele locatie, unieke bar en zomer terras bieden tal van mogelijkheden. Uw feest bij GARRINCHA. Op zoek naar een unieke locatie voor uw feest? Onze unieke locaties met industrieel karakter zijn de perfecte locatie voor een onvergetelijke dag.

Contacteer ons