Resultaten voor evenementenorganisatie

evenementenorganisatie
Medewerker evenementenorganisatie SBB.
De medewerker evenementenorganisatie draagt bij aan de organisatie van evenementen. Dat betekent vaak dat hij werkt in een hectische omgeving. In die omstandigheden moet hij voortdurend schakelen tussen opdrachtgever, leidinggevende en in te schakelen partijen. Hij kan draaiboeken opstellen, instructies geven, afspraken maken.
MBO Evenementenorganisatie NCOI Opleidingen en Trainingen.
Na afronding van dit programma weet u precies hoe u een succesvol evenement organiseert. Bovendien kunt u met dit diploma mogelijk verkort doorstuderen in de MBO-opleiding Medewerker Evenementenorganisatie niveau 4. U bent toekomstig assistent binnen de evenementenorganisatie. Of u werkt op een afdeling Evenementenorganisatie en Concerten en u organiseert festivals, tournees en concoursen.
Welkom Event Management Welkom Evenementenorganisatie Marianne Dijkshoorn.
Marianne Dijkshoorn, organiseren, Welkom, Welkom Evenementen, Welkom Toegankelijkheid Evenementen, Dijkshoorn Evenementen, evenementenorganisatie, congresorganisatie, relatie evenementen, evenementenorganisatie Rotterdam, details, event, gastvrijheid, gastvrijheid evenementen, events, welkom gevoel, bijeenkomst organiseren, seminar, congres, organiseren, plan, manage, promoot, event, evenementen organisatie, evenementen organisatie Marianne Dijkshoorn, evenementenbureau zakelijke markt, congres organisatie, workshop organisatie.
Opleiding Medewerker evenementenorganisatie mbo niveau 4 BOL MBO Utrecht.
Bekijk alle opleidingen Medewerker evenementenorganisatie. bekijk alle details. Ben je creatief en steek je graag de handen uit je mouwen? Bij de opleiding medewerker evenementenorganisatie op de Event Academie van MBO Utrecht stomen wij je klaar voor de echte evenementenwereld!
Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie NTI.
Een veelzijdige opleiding voor een veelzijdig beroep. Na afloop van de basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van NTI heb je de theorie van evenementenorganisatie onder de knie. In slechts 6 maanden verdiep je je in marketingbeleid, marketinginstrumenten en uiteraard in evenementenorganisatie. Om deze basisopleiding te volgen, heb je geen vooropleiding nodig.
Bedrijfsuitje acTeam, Evenementenorganisatie, acteam-evenementenorganisatie.
Sinds de oprichting in 1998 ontwikkelden wij al 30 eigen programmas. Evenementen als Beat the PC Mastermind, De schat van Colon, Haspengouw trophy, Hoegaarden trophy, Risk game en Scotland Day zijn allemaal koekjes van eigen deeg. Wij werken in gans het land, van de kust tot de Ardennen en sommige programmas gaan ook door over de landsgrenzen.
Noorderpoort Medewerker evenementenorganisatie 25147.
Wat doet een Medewerker evenementenorganisatie? Als medewerker evenementenorganisatie kun je op veel verschillende plekken aan het werk zijn: in het theater, de muziek, bij films maar ook binnen de zakelijke markt. Van begin tot eind zorg jij dat alles op rolletjes loopt.
Beroep: Medewerker evenementenorganisatie bekijkjetoekomstnu.
Je werkt bij evenementenbureaus, congrescentra en festivalorganisaties. Met de niveau 4-opleiding Medewerker evenementenorganisatie kun je doorleren op het hbo en Communicatie of Event management gaan doen. Als beginnend medewerker evenementenorganisatie verdien je tussen de 1500-1650 euro bruto per maand bij een volledige werkweek situatie januari 2018.
Medewerker Evenementenorganisatie Drenthe College.
Print pagina Direct aanmelden Medewerker Evenementenorganisatie. Opleidingen in het mbo zijn op twee manieren te volgen. Dit worden leerwegen genoemd: Beroeps Opleidende Leerweg BOL Beroeps Begeleidende Leerweg BBL BOL Bij een BOL-opleiding ga je voor het grootste deel van de tijd naar school.
Home GOOS! Evenementen Organisatie.
en organiseren spraakmakende evenementen. Dit soort evenementen kenmerken zich door een unieke locatie of een bijzondere aanleiding. De unieke locatie die wij exploiteren is de OUDE KERK DONGEN. Lees meer hierover op onze site. combineren we onze ruime ervaring in evenementen en hospitality met flexibiliteit en efficiency.
Evenementenorganisatie opent eigen club op het Eilandje Antwerpen Gazet van Antwerpen.
De succesformule van Labyrinth Productions wordt dus overgenomen: een eigenzinnige programmering en een centrale plaats voor muziek, voornamelijk techno en house. Op deze manier slaagde de evenementenorganisatie erin de afgelopen jaren de interesse van artiesten uit de hele wereld te wekken en hen vervolgens naar Belgiƫ te lokken.

Contacteer ons