Resultaten voor indoor bedrijfsuitje

indoor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje op maat organiseren? Holland Evenementen Groep.
Een bedrijfsuitje moet origineel en liefst ook actueel zijn, plus er moet voor iedereen én bij elke weersomstandigheid wat te doen en te zien zijn. Moeilijke opgave, maar het mooie is: bij ons kan het! Actief, ontspannend of culinair: we bieden echt voor ieder wat wils, zowel indoor als outdoor!
Superfun Amersfoort Indoor activiteitencentrum Bedrijfsuitje.
Dan ben je op de juiste plek! Of je nu een drankje wil drinken aan de bar, hapje wil eten in het restaurant, poolbiljart spelen, bowlen, lasergamen, the super challenge hal trotseren of met de kids naar het speelparadijs. De mogelijkheden zijn oneindig.
Brochure iframe.

Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Als je eindelijk de beste spot te pakken hebt, schakel je de ene na de andere tegenstander uit.
Bedrijfsuitje Teambuilding Coronel FUN.
Coronel Kartracing Arrangementen Bedrijfsuitje teambuilding. Na ontvangst wordt de groep in teams verdeeld en onder begeleiding van een persoonlijke instructeur wordt de onderlinge competitie aan gegaan met heel veel verrassende activiteiten. Door oplossingsgericht te denken en in teamverband te opereren moeten de groepen de verschillende hindernissen overwinnen.
Indoor bedrijfsuitje Avontuurfabriek.nl.
Door het kiezen voor een indoor bedrijfsuitje ben je verzekerd van doorgang. We hebben een groot scala aan mogelijkheden die zeker zo leuk, uitdagend en spectaculair kunnen zijn als een bedrijfsuitje in de buitenlucht. Indoor bedrijfsuitje Army Survival Track. Een stoere topper in onze indoor bedrijfsuitjes is de Army Survival Track.
Bedrijfsuitje indoor.
Een ongewone percussie workshop waar je leert om samen te werken en tot een gezamenlijk ritme stuk te komen, op alles behalve instrumenten. 6x actief indoor. Vindt u het ook zo moelijk om het iedereeen naar de zin te maken tijdens een bedrijfsuitje?
Personeelsuitje De Voltage.
De Voltage in Tilburg is dé plek om het personeel een actief en onvergetelijk dagje uit te geven. Het is het grootste indoor entertainment centrum van Nederland en biedt plek aan 2 tot 2000 personen. Waan je in de verschillende thema's' en indoor activiteiten die bij De Voltage te vinden zijn.
Bedrijfsuitje organiseren vanaf 1450, p.p. Monsterevents.
Winter Wonderland in Amsterdam. Winter Wonderland is een uniek all-inclusive indoor winterparadijs. Je waant je tijdens dit bedrijfsuitje in winterse sferen terwijl je gezellig met je collegas geniet van de gezelligheid, de kampvuren, een lekker glühweintje, warme choco rum en winter BBQ of een variatie aan overheerlijke stamppotten en snert.
BedrijfsUitje.nl Je bent er zo uit met je bedrijfsuitje.
Alles is mogelijk met VR! Uniek dagvullend arrangement. Zowel het icekarten als het indoor skydiven was een geweldige ervaring! De vele fotos en DVD zijn een mooi aandenken aan een onvergetelijk bedrijfsuitje! Vind snel je uitje in een paar stappen.
Indoor Bedrijfsuitje of Groepsuitje! Brasserie Zuiderzoet Zeewolde.
Indoor bedrijfsuitje of groepsuitje bij Zuiderzoet! De zomer is alweer voorbij, maar.niet getreurd! Vanaf nu biedt Brasserie Zuiderzoet een achttal unieke indoor activiteiten aan. Ideaal voor een bedrijfsuitje of groepsuitje in de herfst en winter. De indoor activiteiten die wij aanbieden zijn door ons team speciaal voor u geselecteerd.

Contacteer ons