Meer resultaten voor indoor bedrijfsuitje

indoor bedrijfsuitje
Indoor bedrijfsuitje Nijmegen Carpe Diem Evenementenbedrijf.
prijs op aanvraag. Indoor bedrijfsuitje Nijmegen? Ontdek onze originele indoor bedrijfsuitjes ideeën en verras collegas met een indoor dagprogramma in Nijmegen. Vanaf 20 personen kunt u kiezen uit 8 locaties in Nijmegen, vanaf 40 personen keuze uit 200 locaties door heel Nederland.
Bedrijfsuitje op maat organiseren? Holland Evenementen Groep.
Een bedrijfsuitje moet origineel en liefst ook actueel zijn, plus er moet voor iedereen én bij elke weersomstandigheid wat te doen en te zien zijn. Moeilijke opgave, maar het mooie is: bij ons kan het! Actief, ontspannend of culinair: we bieden echt voor ieder wat wils, zowel indoor als outdoor!
Superfun Amersfoort Indoor activiteitencentrum Bedrijfsuitje.
Dan ben je op de juiste plek! Of je nu een drankje wil drinken aan de bar, hapje wil eten in het restaurant, poolbiljart spelen, bowlen, lasergamen, the super challenge hal trotseren of met de kids naar het speelparadijs. De mogelijkheden zijn oneindig.
Brochure iframe.
Bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsfeesten DagjeWeg.NL.
zoek opnieuw wis zoekfilter. Bedrijfsuitje 1.817 bedrijfsuitjes. Bedrijfsuitjes vind een bedrijfsuitje in. Maak een mooie huifkartocht over de Veluwe. OTTERLO, GELDERLAND Met een span sterke Shire Horses rijden de huifkarren van Huifkarcentrum Wouter Hazeleger over de schitterende Veluwe. Stap op en geniet van een ontspannen rit over de hei. Of maak er een dagje van met picknick of barbecue! elke dag geopend. Stalhouderij Wouter Hazeleger. Ga mee op avontuur in Kids Wonderland. MOLENSCHOT, NOORD-BRABANT In de indoor speeltuin van Kids Wonderland raken kinderen nooit uitgespeeld.
Bedrijfsuitje Teambuilding Coronel FUN.
Coronel Kartracing Arrangementen Bedrijfsuitje teambuilding. Na ontvangst wordt de groep in teams verdeeld en onder begeleiding van een persoonlijke instructeur wordt de onderlinge competitie aan gegaan met heel veel verrassende activiteiten. Door oplossingsgericht te denken en in teamverband te opereren moeten de groepen de verschillende hindernissen overwinnen.
Indoor bedrijfsuitje Avontuurfabriek.nl.
Door het kiezen voor een indoor bedrijfsuitje ben je verzekerd van doorgang. We hebben een groot scala aan mogelijkheden die zeker zo leuk, uitdagend en spectaculair kunnen zijn als een bedrijfsuitje in de buitenlucht. Indoor bedrijfsuitje Army Survival Track. Een stoere topper in onze indoor bedrijfsuitjes is de Army Survival Track.
Bedrijfsuitje indoor.
In teamverband construeert u elk een windmolen. 6x actief indoor. Vindt u het ook zo moelijk om het iedereeen naar de zin te maken tijdens een bedrijfsuitje? Dan is onze experience echt iets voor u. U en uw collega's' spelen 6 verschillende activeiten die binnen plaatsvinden.
Finlandia Yeti Gullegem schaatspiste Prison Island Glow in the dark Golf Tennis.
FINLANDIA YETI GULLEGEM INDOOR FUN voor iedereen. NEEM CONTACT OP. Schaatsen is voor iedereen! Particulieren, clubs, scholen of bedrijven zijn zeer welkom. Kom een toertje schaatsen, organiseer dat fantastische verjaardagsfeestje of volg eindelijk eens die lessen ijsschaatsen. Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex met 30 cellen, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Ga de uitdaging aan! Beat the bars! GlowGolf maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring. Speel glow-in-the-dark-minigolf met 15 holes in een ijsdecor dat wordt uitgelicht met blacklight. Kom met je gezin, vrienden, familie of met je collegas als onderdeel van uw bedrijfsuitje.
Bedrijfsuitje organiseren vanaf 1450, p.p. Monsterevents.
Winter Wonderland in Amsterdam. Winter Wonderland is een uniek all-inclusive indoor winterparadijs. Je waant je tijdens dit bedrijfsuitje in winterse sferen terwijl je gezellig met je collegas geniet van de gezelligheid, de kampvuren, een lekker glühweintje, warme choco rum en winter BBQ of een variatie aan overheerlijke stamppotten en snert.
BedrijfsUitje.nl Je bent er zo uit met je bedrijfsuitje.
Alles is mogelijk met VR! Uniek dagvullend arrangement. Zowel het icekarten als het indoor skydiven was een geweldige ervaring! De vele fotos en DVD zijn een mooi aandenken aan een onvergetelijk bedrijfsuitje! Vind snel je uitje in een paar stappen.

Contacteer ons