Meer resultaten voor event organisator

event organisator
Evenementenorganisator Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor zaken als evenementenorganisator, evenementen organisator, event organizers, eventorganisator, event organizer, organisator evenementen, hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres. Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze lijst.
Groenplaats.
Ondersteuning bij de organisatie van een sportevenement Vlaanderen.be.
Bent u organisator van een sportevenement en kunt u best wat ondersteuning gebruiken op financieel of praktisch vlak? Vlaanderen biedt financiële ondersteuning voor sportevenementen op Vlaamse bodem die bijdragen aan bepaalde beleidsdoelstellingen. De Vlaamse overheid financiert.: evenementen ter promotie van een breed sportaanbod.
Opleiding Event Management Centrum Voor Avondonderwijs.
Starten al zelfstandig organisator bijvoorbeeld weddingplanner. Na jarenlange ervaring in de reclamewereld besliste Brigitte Ryckaert haar knowhow te gebruiken bij de organisatie van allerhande feesten voor eigen klanten. In 2009 richtte ze een zaak op in bijberoep met diverse activiteiten waaronder weddings events en fotografie. Daarnaast staat ze in voor de ontwikkeling van allerhande grafische toepassingen waaronder ontwerpen van logo's, corporate look en huisstijl, webdesign, vormgeving en digitale opmaak van verschillende communicatiedragers, tot en met drukklare documenten of digitale onlinetoepassingen en begeleiding van drukwerk. Via haar bedrijf verzorgt ze nu de organisatie van A tot Z of deelprojecten van evenementen/feesten voor zowel bedrijven als particulieren alsook de fotografie of fotoreportages huwelijken, recepties, workshops. Sinds enkele jaren is ze docente bij het Centrum voor Avondonderwijs te Gent waar ze de opleidingen Eventmanagement en Weddingplanner doceert. Ze geeft aan deze opleidingen een meerwaarde door haar ervaring en knowhow te delen met de cursisten. Mijn naam is Brigitte Kater, ik ben zowel docent Weddingplanning als Event Management bij het Centrum voor Avondonderwijs in Antwerpen.
Opleiding Eventmanager avond Marketing Verkoop opleidingen Syntra Brussel.
Introductie / kennismaking met het beroep van organisator van evenementen. Referentiekader projectmanagement a.d.h.v. Structuur van een evenement. Beginselen van crowdfunding/ grafische communicatie/ sponsoring. Verkoops en onderhandelingsgesprekken met klanten en leveranciers. Toegepaste Wetgeving / milieu / vergunningen / SABAM. Evaluatie van projecten. Module 2: vervolgmodule organisatie van evenementen. Tijdens deze module worden de evenementen verder toegelicht, zodat je na deze module volledig in staat bent om een evenement te organiseren.: Marketing en sales. Marketingmix waarbij het event een onderdeel is.
Zo kies je de juiste event organisator: Cum Laude Events.
Je hoeft je dus geen zorgen te maken: je budget wordt gerespecteerd. Meer nog, het zou je verbazen wat een event organisator realiseert met jouw budget! Een event organisator heeft de nodige referenties. Waaraan je een event organisator nog kunt herkennen?
Eventmanager SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Tot slot maak je kennis met de toegepaste wetgeving waar je rekening mee moet houden bij het organiseren van evenementen. Introductie in het beroep Organisator van evenementen. Referentiekader en projectmanagement a.d.h.v. Het evenement als project. Verschillende fases in een project. Draaiboeken / event planning.
Loonwijzer.be Job en Loon Organisatoren van conferenties en evenementen Loonwijzer.be.
Vrouwen: Waar en hoe moet je solliciteren? Zoek Organisatoren van conferenties en evenementen. Powered by Monsterboard. Check je Loon. a aanbieden van conferenties, congressen en handelsbeurzen aan potentiele klanten. b offreren op aanvraag met een aanbod van diensten, ruimte, inrichting, catering en dergelijke en een prijsopgave doen.
Eventorganisator Da Vinci Events.
Da Vinci Events heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en het realiseren van de wildste eventdromen. Flexible total concepts! Voor elk event kiezen we in functie van uw wensen en budget de juiste mix van betrouwbare partners en leveranciers.
Vacatures en jobs evenementensector op eventplanner.be.
Event Flooring Services / 23-08-2018. Event Flooring Services is op zoek naar flexibele en gemotiveerde event crew en stoffeerders op freelance of interim basis om ons team te vervolledigen tijdens de drukke. Event Flooring Services is op zoek naar flexibele en gemotiveerde event crew en stoffeerders op freelance of interim basis om ons team te vervolledigen tijdens de drukke.
Start jij jouw carrière als Eventmanager Qompas Carrièrestart.
Je zult dan wel veel harder moeten werken om jezelf te bewijzen en opdrachten binnen te slepen. Als eventmanager werk je voor een evenementenbureau; een organisator van beurzen, concerten, feesten en festivals. Er zijn veel bedrijven die events organiseren, maar de meeste hebben slechts een paar werknemers in dienst. Veel eventmanagers werken als freelancer. Het meeste werk verricht een eventmanager op kantoor. Ook zul je met regelmaat locaties en leveranciers bezoeken. Om je netwerk uit te breiden zul je ook veel op pad zijn voor verkoopgesprekken. Als je Eventmanager wilt worden kun je het beste één van de volgende studies kiezen. HBO-Film en Televisie. HBO-Hotel en Eventmanagement. HBO-Internationaal Toeristisch Management. WO-International Business Administration. HBO-International business and languages. HBO-International Event Management.

Contacteer ons