Resultaten voor Bedrijfsfeest locatie

Bedrijfsfeest locatie
Locaties voor Personeelsfeest in Salino.be.
Of het nu een groots feest is met alles er op en er aan in alle zalen tegelijk, een intiem diner voor een beperkt gezelschap in een salon of een receptie op het terras langsheen de slotgracht of het binnenplein, de gasten zullen altijd een first class indruk krijgen en een first class ervaring beleven. Bovendien leent Salons van Edel zich uitstekend als locatie om zaken te doen en voor alle soorten business events die daarbij horen.
Feestzaal Den Ast Feest en eventlocatie Kampenhout.
Dan wil je een stijlvolle locatie die vlot bereikbaar is en een professioneel team dat een vlekkeloze organisatie garandeert. Van studiedag tot bedrijfsfeest: verken ons aanbod. Eventlocatie tussen Brussel, Leuven en Mechelen. Feestzaal Den Ast ligt in Kampenhout, is vlot bereikbaar met de auto en heeft een grote parking.
Feesten op de boerderij Doe-tips Veldverkenners.
Tip: organiseer je feest op een boerderij. Iedereen die iets te vieren heeft, is op zoek naar een unieke locatie en een boerderij is dat zeker. Een opkomend fenomeen in de land en tuinbouw is dan ook het aanbieden van de nodige faciliteiten voor verjaardagsfeesten, trouwfeesten, communiefeesten, babyborrels, vrijgezellenfeesten.,
Vlaams-Brabant Partnerlocaties Feestlocaties Carpe Diem gastronomie op niveau.
Een huwelijk, communie, doopfeest, bedrijfsfeest, voorstelling van nieuwe producten, vergadering, congres Het behoort allemaal tot de mogelijkheden van Kasteel Van Hoen. Capaciteit: verschillende zalen, voor kleine en grotere evenementen. 250 personen zittend. 350 walking dinner. Unieke locatie: historisch erkend gebouw uit de 17de eeuw/li.
Locatie personeelsfeest Salons Waerboom.
Wenst u te overnachten na een gezellig feest? Zonder remmingen feesten kan dankzij ons stijlvol hotel! Fris en monter verschijnt u aan het ontbijtbuffet waar u kan napraten met collegas over die mooie avond. Heeft u vragen over Salons Waerboom als locatie voor uw personeelsfeest?
Feestlocaties van 15 tot 250 p.p.
Feestlocaties door heel Nederland. Van bedrijfsfeest locatie tot trouwlocatie. Feestlocaties: voordelige partycentrum arrangementen. Ben je op zoek naar een feestlocatie ergens in Nederland? Een feestlocatie of zaalverhuur om een onvergetelijk evenement neer te zetten? We helpen je op deze pagina graag op weg naar het vinden van deze bijzondere locatie die aansluit bij je wensen.
Feestlocatie Mechelen? Vind het op DNLS.
163 locaties gevonden op basis van de volgende filters. Ervaar een unieke belevenis! Huis De Colvenier is de perfecte locatie voor zakelijke eindejaarsdiners en nieuwjaarsrecepties maar ook voor conferenties, presentaties en zelfs degustaties kan u bij ons terecht. Bekijk onze locatie.
Een bedrijfsfeest in Limburg vier je in Maastricht.
Als bedenker van creatieve hospitality concepten, weten wij van ieder bedrijfsfeest in Limburg een onvergetelijk evenement te maken. Wat dacht je van een bedrijfsfeest met overnachting in een van onze hotels? Of kies voor een bedrijfsborrel op een originele locatie.
Unieke locatie bedrijfsfeest Amsterdam Pop-Up Olympisch Stadion De Boer.
Website Olympisch Stadion. Wordt de dit de locatie voor jouw bedrijfsfeest? Is de pop up dé locatie voor jouw bedrijfsfeest eind 2017? We denken graag met je mee over hoe we deze unieke locatie perfect kunnen afstemmen op jouw wensen en bezoekers.
Feestlocatie Utrecht Fort Voordorp een unieke locatie voor uw feest.
Door de flexibiliteit en de grootte van de diverse ruimtes en de gewelven aan de voorzijde van het fort beschikken wij als locatie over 15 subruimtes, variërend in grootte van 80 tot 1.500 personen. Met de 2 terrassen erbij waar ook tenten kunnen worden geplaatst kunnen wij tot 2.500 gasten per dag verzorgen. Ontdek hier de sfeerimpressie. Door de diverse ruimtes en stijlen zijn er tal van mogelijkheden. Zo kunnen wij rekening houden met veel van u wensen van bijvoorbeeld rustige ruimtes om bij te praten. En ook ruimtes waar een band of DJ een spetterend feest organiseren. De gewelven van het Hoofdgebouw worden vrijwel altijd samen met Lunetten verhuurd. Gezamenlijk zijn deze ruimtes geschikt voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest tot 1000 gasten!
Olmense Zoo Feest op maat.
Samen met jou zorgen we voor een beestig feest. Maaltijd en drankenformules. Met feestzaal Karibu bieden wij jou een locatie in een groen kader om jouw feest in stijl te organiseren. Vier er je verjaardag, doopfeest, huwelijk, jubileum of communiefeest.

Contacteer ons