Op zoek naar evenementen organisatie vacatures?

evenementen organisatie vacatures
Evenementen Antwerpen-vacatures in Antwerpen provincie augustus 2018 Indeed.com.
Toon alle Vacatures in Wilrijk. Lees meer over werken bij Gasthuiszusters Antwerpen. Brouwersvliet 33, 2000 Antwerpen. Meewerken aan de organisatie van evenementen. LOGOS is het vormingsfonds van de sector van de bedienden uit de internationale. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Medewerker Evenementen-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Toon alle Vacatures in Wavre. International Fair Event Coördinator. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor de organisatie en coördinatie van evenementen en deelnames aan beurzen met kwalitatief hoogwaardige. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Waregem.
Evenementen Organiseren Vacatures in Amersfoort Vacatures.nl.
Accountancy: Je bent verantwoordelijk voor een deel van de organisatie, administratie en communicatie rondom de opleiding Mater of Science in Accountancy. Wat wij bieden. Stage: Student Merchandiser Retail 2Food B.V. Het organiseren van productdemonstraties en tastings behoort ook zeker tot de voorkomende werkzaamheden. Wat ga je doen? In 2025 hebben consumenten overal. Blijf op de hoogte van de nieuwste Evenementen Organiseren vacatures in Amersfoort!
Vacatures en jobs evenementensector op eventplanner.be.
vind eventlocaties en leveranciers. Jobs / vacatures evenementen. Vacaturedatabank voor de evenementenbranche. Blijf op de hoogte. Ontvang alle nieuwe vacatures wekelijks gratis in jouw mailbox. Dazzle Events Sales marketing / Antwerpen / 31-07-2018. Dazzle Events heeft een passie voor celebration events en communication events.
Event marketing Jobs Jobat.be.
Vacatures Event marketing: 7 jobs. Ontvang nieuwe Event marketing jobs meteen in je mailbox. Stuur mij jobs. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Je zal de nieuwe jobs via e-mail ontvangen. Communication Events Officer. Confederatie Bouw Confédération Construction. Sinds 16 dagen. Momenteel kijkt de Confederatie Bouw uit naar een enthousiaste medewerker m/v: Communication Events Officer Specialist in online. Event and Communication Coordinator. Sinds 19 dagen. You sell products by recommending solutions, writing and editing proposals You manage suppliers and freelancers to set-up the events you manage events on site. Junior Sales Event Coordinator. Nog maar 7 dagen online. Inkomende aanvragen verwerken; Je organiseert verschillende evenementen; Je geeft rondleidingen en informatie aan klanten; Opstellen van offertes; Je. Beurs en eventcoördinator regio Waregem. Ergon Recruitment Kortrijk. Nog maar 7 dagen online. in deze functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van evenementen en beurzen.
Evenementen Organisator-vacatures augustus 2018 Indeed.com.
Heb je een passie voor evenementen? Je voert zelfstandig kleine taken uit voor, tijdens en na het evenement. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Roeselare. Ben jij die geboren organisator? Je voelt je goed in een ondersteunende rol maar neemt graag initiatief en zet graag je tanden in de organisatie van.
Event medewerker vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als event medewerker. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. CT Event Services. Dat maakt het werken voor CT Event Services bijzonder! Als Event planner ben je verantwoordelijk voor de complete planning van voldoende inzet van personeel op de evenementen variërend van 5 tot 300 medewerkers jij de afdeling verkoop over de beschikbaarheid van het materieel en de medewerkers.
Evenementen Organiseren-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Fort Evenementen Kortenhoef. Fort Evenementen is een evenementenbureau voor zakelijke evenementen door heel Nederland, met als specialisatie evenementen op forten van o.a. 12 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Fort Evenementen Vacatures in Kortenhoef. Projectmanager evenementen en acties.
Golazo België Vacature Event Staffing Medewerker Golazo Belgium.
Je organiseert de logistieke planning voor diverse klanten o.a. Je stelt transportschemas op voor de verschillende evenementen en staat in voor de huur en planning van de voertuigen. Je staat in voor de organisatie van kleinere events en promo-acties. Je zorgt voor de werving en begeleiding van tijdelijke medewerkers, die ingezet worden op evenementen.

Contacteer ons