Meer resultaten voor personeelsuitje den haag

personeelsuitje den haag
Wie is de Mol in Den Haag Leukste bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest en teambuilding van Den Haag e.o.
In Den Haag, of elke stad te spelen stedenlijst. Start met koffie/thee of fris. Spel met iPhones met speciale spel App: lekker interactief. Los opdrachten op, post op Twitter en zie de realtime stand. Speciaal Peking" Express" element: vindt julie team de geheime eindlocatie? Op de eindlocatie staat een luxe limo: het winnende team wint die luxe rit! Prijsuitreiking en foto's' na afloop bekijken. Vanaf 15 personen: 4995, p.p. Vraag gratis info aan binnen 24 uur een offerte! Gratis informatie over dit leuke uitje? Met hoeveel personen zijn jullie.: Kies uw gewenste programma.: Wie is de Mol 15, uur. Wie is de Mol 3 uur populair. Wie is de Mol Limousine Express. In welke stad.: Groep / Bedrijfsnaam.: Kies voor zekerheid. Eén van de best scorende stadsspellen. In meer dan 90 grote steden te spelen. Met trendy iPhones, interactief! Je maakt direct foto's' video's.' Altijd gastvrij goed begeleid! Showtime Evenementenbureau BV De Berken 2/E 7491 HJ Delden T: 074 256 98 98. Legertruckdropping als bedrijfsuitje Limousinedropping als personeelsfeest Helikopterdropping als teamdag drone vliegen of drone workshop als bedrijfsuitje Keveruitje, de Keverrally Buggy rijden als personeelsuitje De leukste personeelsfeest ideeën Kerstuitje of Kerst bedrijfsfeest?
Informatie voor bedrijven Den Haag Doet.
Weleens gedacht om het jaarlijkse personeelsuitje in de maatschappelijke hoek te zoeken? Samen anderen helpen verbindt. En het is weer eens wat anders dan een standaard teambuilding activiteit. Organisaties als Stichting Present en Den Haag Cares helpen u aan een passende klus op ieder gewenst tijdstip.
artdeko events Bedrijfsuitje Den Haag.
Daarbij verwerken we uw ideeën en speciale verzoeken in uw dagje uit.We organiseren uitjes vanaf 45 euro per persoon. Art dEko organiseert ook begeleide architectuur wandelingen door Den Haag met op verzoek een biologische lunch op locatie in een park.
Avondarrangement Den Haag Uitjes Den Haag.
Het leukste bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje, familie uitje in Den Haag begint bij Specialtours! Het leukste evenementenbureau voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje of familie uitje in Nederland! Specialtours.nl: ook voor uw teambuilding activiteiten, stadswandeling tour, fietstocht, workshop, dinerspel, vrijgezellenuitje bedrijfsuitje in Nederland!
De leukste bedrijfsuitjes in Den Haag en omgeving!
Wat het doel ook is, Original Tours Activities maakt van uw bedrijfsuitjes, groepsuitjes of vrijgezellenfeesten in Den Haag er een daverend succes van. Kies uit de rubrieken aan de linkerkant of neem contact op voor uw op maat gemaakte evenement.
Personeelsuitje naar Den Haag en Scheveningen.
Personeelsuitje naar Den Haag en Scheveningen. Personeelsuitje naar Den Haag en Scheveningen. Op vrijdag 13 januari 2017 zijn wij met alle medewerkers én onze partners de gehele dag op stap geweest in Den Haag en omstreken. In plaats van een ook altijd erg gezellig kerstdiner in december 2016 luidden we deze keer het nieuwe jaar in met een leuk personeelsuitje.
Bedrijfsuitje Den Haag voor 10 tot 500 personen.
Kroegensport personeelsuitje Den Haag. Bij dit personeelsuitje in Den Haag duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten darten, sjoelen etc.
bedrijfsfeest organiseren personeelsfeest personeelsuitje den haag.
Bedrijfsuitje Den Haag, Uitje Den Haag, Bedrijfsfeest Den Haag, Workshop Den Haag, Personeelsuitje Den Haag. Het leukste bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje, familie uitje in Den Haag begint bij Specialtours! Het leukste evenementenbureau voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje of familie uitje in Nederland!
Bedrijfsuitje Den Haag.
Het plannen van uw bedrijfsuitje in Den Haag bij Evorsa kent veel mogelijkheden. Zowel in de zomer als in de winter kunt u bij ons terecht om via het personeelsuitje aan de teambuilding te werken. Wij organiseren leuke sportieve Beach games en Winterspelen, zowel voor kleine als grotere groepen.
Personeelsuitje Den Haag Georganiseerde personeelsuitjes in Den Haag Uitjes en Eten.
Kortom: Kijk snel naar de mogelijkheden voor uw personeelsuitje Den Haag. Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele personeelsuitjes in Den Haag. Personeelsuitje Den Haag Klik hier. Crazy 88 is een spel waarbij je door middel van originele filmopdrachten de stad Den Haag ontdekt.
Bedrijfsuitje Scheveningen, Vrijgezellenfeest Scheveningen.
Of u nu met een groep van 2 of 500 personen komt, wij nemen u graag de organisatie uit handen. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende activiteiten op het strand van Scheveningen, stellen wij het perfecte bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiedag, personeelsuitje of vrijgezellenfeest voor je samen.

Contacteer ons