Zoeken naar evenementenbureau rotterdam

evenementenbureau rotterdam
Evenementen.
Klik om de inhoud te zien Over KVK. Blijf op de hoogte. Nooit meer het laatste ondernemersnieuws missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrieven. Klik om de inhoud te zien Blijf op de hoogte. Informatie en advies van de overheid voor ondernemers.
Vacatures: Teamleider evenementenbureau Puur Rotterdam.
Je woont in Rotterdam of zeer dichtbij. Spontaan, open en humor. want het leven is een feestje. Je bent klantgericht, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, commerciële gericht, mensgericht, gestructureerd, omgevingsbewust, verantwoordelijk en besluitvaardig. Een uitdagende en afwisselende baan. Een functie als leidinggevende van in een jong team bij het leukste evenementenbureau van Nederland. Een eigen evenementenbureau in een van de mooiste regios van Nederland.
Stagevacature: Stages bij evenementenbureau Puur Events in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam! Stageplaza.nl.
Werkgevers Plaats vacature. Schrijf je in Inloggen Stage zoeken Plaats je CV Tips Advies Contact. U bevindt zich hier.: Stages bij evenementenbureau Puur Events in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam! Nu solliciteren Stages bij evenementenbureau Puur Events in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam!
Rondje Rotterdam: Ludieke City tour met Rotterdamse Artiesten.
Rotterdam herontdekken op de meest ludieke manier doe je met Rondje Rotterdam, het meest veelzijdige uitje van Rotterdam. Rotterdam bruist en bubbelt op cultureel, sportief en culinair gebied waardoor Rotterdam tot één van de leukste steden behoort om te bezoeken.
Terugblik op 25 jaar feest in Rotterdam NRC.
Jasper Scholte van evenementenbureau JMR blikt terug op 25 jaar evenementen in Rotterdam. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Verwiel Wijngaard Engaging People, Engaging Teams.
Hoofd Commerciële zaken Het Scheepvaartmuseum. Rotterdam Ahoy werkt al jaren met veel plezier en tevredenheid met Verwiel Wijngaard samen. Sinds het ontstaan van VW 25 jaar geleden, zijn Ahoy en VW met elkaar gegroeid en geprofessionaliseerd zoals een partnership hoort te zijn.
Vacatures: Evenementenbureau Rotterdam RotterdamseUitjes.nl.
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde stagiaires, stralende entertainers, professionele stadsgidsen en enthousiaste uitjes-begeleiders die bij het leukste evenementenbureau van Nederland willen werken! RotterdamseUitjes.nl is onderdeel van het succesvolle evenementenbureau van Nederland; Uitjesbureau. Wij staan garant voor de meest originele bedrijfsuitjes in Rotterdam en de rest van Nederland.
Evenementenbureau voor feestelijke evenementen met impact. Van conceptcreatie tot uitvoering. Als organisatiebureau brengen wij volledige ontzorging. Creatief en verrassend.
Ruim 80 internationale relaties kwamen vanuit de hele wereld naar Rotterdam om samen het 35-jarig bedrijfsjubileum van Nedmag Industries te vieren. Het was een combinatie van informele activiteiten en een business. Familiedag in festivalsfeer Vopak. Zomerse sferen, gekleurde lampionnen, een festivaltent, heerlijke livemuziek, de geuren van de BBQ, verse sappen, warme koffie en honderden lachende mensen. Dat waren de ingrediënten van het perfecte familiefestival. Open Dag 50-jarig bedrijfsjubileum. Voor de wereldleider op het gebied van biologische gewasbescherming mochten wij, ter gelegenheid van het 50-jarig bedrijfsjubileum, een groots opgezette Open Dag c.q. Ruim 2.500 belangstellenden, zoals. Bekijk meer cases. Bekijk berichten van evenementenbureau Advance Events.
Mister Rotterdam bedrijfsuitjes, teambuilding, meetings en events.
Architectuur, hoge woontorens, De Markthal, een nieuwe Centraal Station en veel aandacht van nationale en internationale media zorgen ervoor dat Rotterdam een aantrekkingskracht heeft als nooit tevoren. Mister Rotterdam heeft ruim 13 jaar ervaring in bedrijfsuitjes, teambuilding events in Rotterdam.
Stage Event Manager bij evenementenbureau Uitjesbureau.
Dan is Uitjesbureau per augustus/september 2019 op zoek naar jou! Wij zoeken een stage assistent event manager voor minimaal 20 weken voor een van onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Wat je gaat doen? Jij stelt tijdens je stage de meest waanzinnige uitjes samen voor je eigen klantenkring!
BEO Spraakmakend evenementenbureau Antwerpen.
BEO is een spraakmakend evenementenbureau gevestigd in het hartje van Antwerpen. Ons bedrijf is de ideale partner inzake de organisatie van grote publieksevenementen, beurzen en on field marketing. Wij zorgen voor de perfecte vertaling en uitwerking van al uw ideeën.

Contacteer ons