Meer resultaten voor feestzaal

feestzaal
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Feestzaal De Jachthoorn in Sint-Truiden kreeg recent een grondige opknapbeurt, Tim Micheline zijn trots u de vernieuwde feestzaal voor te stellen. Zij zijn dan ook ter uwer beschikking voor allerlei faciliteiten, gaande van: Huwelijken Familiefeesten Babyborrels Bedrijfsfeesten Recepties Verjaardagsfeesten Communiefeesten Doopfeesten Koffietafels Jubileums Indien u dat wenst regelen zij voor u de ceremoniemeester, DJ, kinderanimatie, Kortom, alles op maat naar uw wensen om uw feest zorgeloos te laten verlopen.
Feestzaal Restaurant en feestzalen Tybeert.
Bel ons 32 9 328 40 40 info@tybeert.be. Feestzaal tybeeadmin 2018-05-22T0949590000.: Wij verzorgen uw feest van 25 tot 235 personen. De feest en receptiezalen zijn met verplaatsbare glazen wanden ontworpen, wat zorgt voor een grotere flexibiliteit binnen de beschikbare ruimte, aangepast aan het aantal genodigden.
Verhuur feestzaal Besaer Elsegem.
Wij beschikken over een mooie verandazaal geschikt voor maximum 40 personen die kan afgehuurd worden voor feesten. Wij verzorgen de drank. Prijs: 250 euro. Indien u met meer dan 40 personen bent, kan u ook de grote zaal erbij reserveren.
Zoersel Verenigingen feestzaal de Kapel.
U bent hier Startpagina Vrije tijd Verenigingen feestzaal de Kapel CC Bethaniën, Handelslei 167. feestzaal de Kapel CC Bethaniën, Handelslei 167. aanvraag via webformulier. of via T 03-2980 000 tijdens openingsuren van ACCB. info over de zaal. de Kapel is een feestzaal met foyer en kitchenette, en een aparte industriële keuken.
Feestzaal Munchenhof kamersfeestzaal, en restaurant.
Daarnaast zijn er ook een aantal kleinere zaaltjes, waaronder zaal Lilium max. 50 personen, voor kleinere bijeenkomsten of privégelegenheden. Vul hier uw e-mailadres in om u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Maaltijd aan huis. 057/48 83 13. Ingang feestzaal: Boezingestraat 45A.
Feestzaal Salons Caipirinha.
De aard van het feest speelt geen rol, wij zorgen ervoor dat iedereen zich goed en gewaardeerd voelt. Wij verzorgen ook rouwmaaltijden, met dezelfde attentievolle bediening. Daar maken wij een erezaak van. Deze gloednieuwe feestzaal straalt pure harmonie en esthetiek uit.
Feestzaal Rijkevorsel Stijlvol feesten voor ieders budget.
FEESTZAAL DEN BAKKER TE RIJKEVORSEL. Bij ons ontvangt u uw genodigden in een aangename en warm ingerichte feestzaal. Wij bieden plaats tot 180 zittende gasten, tot 250 voor een dansfeest. De ideale plek voor een jubileum, huwelijksfeest, verjaardagsfeest, communie, babyborrel of personeelsfeest.
Parkwest Feestzaal.
De 400-jaar oude herenboerderij biedt onderdak aan onze feestzaal. Geniet van de grandeur van dit prachtige pand en wordt ondergedompeld in een intieme sfeer van luxe. Een indrukwekkende openhaard, plafonds met enorme luchters, een gezellige Britse lounge, een luchtige veranda, een prachtig privé-terras, zijn slechts een greep uit de karakteristieken van onze feestzaal.
Dorpshuis feestzaal De Caters Gemeente Schilde.
Muziek en woordacademie. Sport en spel. Subsidies, premies en toelages. Winkelen, markten en kermissen. UiT in Schilde. U bent hier. Home VRIJE TIJD Evenementenloket Huur lokalen en zalen Dorpshuis feestzaal De Caters. Dorpshuis feestzaal De Caters. Dorpshuis feestzaal De Caters.
Onze feestzaal Jacky Jaeken.
Nieuwjaar, Dinsdag 1 januari 2019. Deze buffetten worden alleen geserveerd in onze feestzaal. U bent van harte welkom! Uiteraard kan dit concept ook op andere dagen en kunt u kiezen uit ons gehele buffet aanbod, mits reservering en een minimum aantal personen bespreekbaar.
Feestzaal / Rent a pub De Klokke Baaigem Verjaardagsfeesten babyborrels seminarie trouwfeesten.
Volledig gerenoveerde feestzaal in Baaigem. In onze landelijke hoeve kan u terecht voor al uw events. De Klokke beschikt over 2 ruimtes: de pub en de feestzaal. Afhankelijk van uw wensen, kan u gebruik maken van onze pub of pub én feestzaal.

Contacteer ons