Resultaten voor feestzaal

feestzaal
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Feestzaal Den Ast in een notendop: Drie gezellige en stijlvolle feestzalen Voor recepties van 5 tot 500 gasten en voor diners van 5 tot 280 gasten Een ruime tuin voor recepties in de openlucht Een gedreven team dat voor élk evenement tot het uiterste gaat Parking naast de deur voor meer dan 100 auto's' Vlot bereikbare locatie in de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven.
Feestzaal / Rent a pub De Klokke Baaigem Verjaardagsfeesten babyborrels seminarie trouwfeesten.
Volledig gerenoveerde feestzaal in Baaigem. In onze landelijke hoeve kan u terecht voor al uw events. De Klokke beschikt over 2 ruimtes: de pub en de feestzaal. Afhankelijk van uw wensen, kan u gebruik maken van onze pub of pub én feestzaal.
Feestzaal huren hoeft niet meer in Ten Dauwe! De zaal GRATIS ter beschikking! Ten Dauwe.
Onze kindvriendelijke kleine feestzaal is ideaal voor feesten tot 70 personen. Hieronder kan u het overzicht zien van alle verschillende feestzalen met de capaciteit van elke feestzaal. Salon: tot 30 personen. Kleine feestzaal: tot 70 personen. Feestzaal: tot 500 personen staand 310 personen zittend.
Home feestzalen Lilse Bergen.
De feestzaal is uitermate geschikt voor een trouwfeest, communiefeest, bedrijfsfeest, baby-borrel, familiefeest enz. Voor bedrijven is er ook een formule voor teambuilding voorzien, te land, ter zee of in de lucht, op het domein zijn alle elementen voorzien voor een onvergetelijke dag.
Feestzaal Flandria.
Elke gelegenheid is goed om in Feestzaal Flandria een rijkelijke receptie te organiseren. Maak een op-en-top professionele indruk in Feestzaal Flandria met een seminarie voor uw bedrijf. Feest in de zomermaanden? Zet een gezellige barbecue van Feestzaal Flandria op het menu.
Gemeentelijke Feestzaal Beersel Gemeente Beersel.
De gebruiksvergoedingen, per kalenderjaar, voor repetitief gebruik op een vaste dag of dagen, jaarlijks vooraf bepaald, zijn de volgende: zaal zonder gebruik van de keuken 650 lokaal 1 104 Indien keuken en feestzaal samen gehuurd worden vervalt het recht van repetitief gebruik op de feestzaal en valt de totaliteit onder de rubriek occasioneel gebruik.
FEESTZAAL DE KROON FEESTZAAL HUWELIJK BABYBORREL: 32 051 50 00 03 De feestzaal beschikt over een capaciteit van 10 tot 230 personen.:
OVERNACHTEN MET ONTBIJT. Ontdek onze volledig vernieuwde feestzalen. De feestzaal beschikt over een capaciteit van 15 tot 230 personen., elke zaal is trouwens ook uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Voor reserveringen, regelingen en informatie kunt u bij ons terecht.,
feestzaal Brasserie Juste.
Steeds staan we klaar om samen met jou te zoeken naar de beste formule volgens uw budget. Onze huurprijs bedraagt 400, voor bijkomende inlichtingen kan je ons steeds bereiken via info@brasseriejuste.be. Nijverheidsstraat 4, 9890 Dikkelvenne 09 330 38 20 info@brasseriejuste.be.
Feestzalen Feestzalen Tenten Leveranciers House of Weddings.
Inspiratie en tips. House of Weddings biedt een overzicht van de mooiste feestzalen en huwelijkslocaties. In welke stijl jullie ook willen trouwen, hier vind je ze in alle soorten, maten en vormen, gaande van een kasteel tot een prachtige schuur.
Feestzaal t Guldenhof en de Koffie-Kan, Loenhout.
Of u wil genieten van een uitgebreid buffet, een aangepast feestmenu of een walking dinner, feestzaal t Guldenhof heeft voor iedereen de juiste feestformule. Even tot rust komen met een overheerlijke koffie met een ovenvers gebakje, of een luxueus ontbijt, of samen genieten van een lekker menuutje, dat kan in de Koffie-Kan.
Feestzaal De Kat Traiteur Steven.
maar ook een luisterend oor naar uw suggesties! Feestzaal De Kat Traiteur Steven. Feestzaal De Kat Traiteur Steven bieden U een uitgebreide traiteurdienst voor al uw feesten! Bij U thuis, in onze feestzaal of op een locatie naar keuze. Wij bieden u een service van A.

Contacteer ons