Meer resultaten voor teambuilding activiteiten

teambuilding activiteiten
Pladutse 3: Teambuilding activiteiten Vlaamse Ardennen.
Op zoek naar de geschikte teambuilding activiteit voor uw bedrijf, vereniging of vriendengroep? Pladutse 3 werkt graag de gedroomde formule voor uw groep uit! Het nuttige aan het aangename koppelen en voordien een bedrijfsmeeting houden of na de activiteit de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd en/of feest?
Teambuilding activiteiten voor 2017: dé nieuwe trends. Locat Events.
Teambuilding activiteiten voor 2017: dé nieuwe trends. Locat Events biedt al meer dan 20 jaar teambuilding activiteiten aan. Elk jaar opnieuw investeren we in nieuwe activiteiten en materiaal. De trends voor 2017 zijn ecologie, after work teambuildings en meer beleving.
Flanders Eventmaker We make your event come true!
Bij elke teambuilding activiteit bieden wij een waardig alternatief om uw dag perfect te laten verlopen. Bij regenweer voorzien wij steeds een indoor activiteit, maar sommige activiteiten waar we toch nat worden kunnen ook leuk zijn bij lichte regen, dan voorzien wij douches.
Samenwerking tijdens ontspannende proeven The Outsider Coast.
Het wordt sowieso een onvergetelijke dag en gaan jullie gegarandeerd met leuke verhalen weer naar huis! Bovendien is de Teambuilding ook perfect geschikt als winterse outdoor activiteit! De Teambuilding gaat door aan t Kraaienest in Nieuwpoort, ook wel Het Eilandje genaamd.
Teambuilding activiteiten Oost-vlaanderen Funkey.
Jij kiest de criteria waaraan je teambuilding moet voldoen en je kan dan een vrijblijvende offerte aanvragen voor de teambuilding activiteiten waar je echt interesse in hebt. Vind nu jouw perfecte teambuilding in Oost-Vlaanderen, waar je Gent en de rest van de provincie echt kan beleven.
Teambuilding activiteiten Abesco.
Teambuilding activiteiten Antwerpen Funkey.
Met onze teambuilding zoekmachine wordt het heel eenvoudig om de teambuilding activiteiten te vinden die bij je passen. Op zoek naar teambuilding in Antwerpen? Hier vind je snel de meest originele concepten van professionele bedrijven, gespecialiseerd in teambuilding, workshops en activiteiten voor groepen.
Teambuilding.
Maximaal 20 personen. Teambuilding Sport en spel. Ga voluit voor een dag vol avontuur met de Teambattle Adventure. Als teambuilding, familiedag of vrijgezellenfeest: deze avontuurlijke uitstap wordt alvast eentje om nog lang te herinneren! De Teambattle Adventure is een hele dag gevuld met spannende, avontuurlijke activiteiten.
Originele teambuilding activiteiten in Antwerpen.
Wij bieden u een enorm aanbod aan gevarieerde teambuilding activiteiten die de band tussen u en uw werknemers ongetwijfeld zullen versterken. Bovendien kan u de teambuilding combineren met een vergadering in een van onze zalen of een overnachting in het hotel.
Teambuilding activiteiten De Gouden Kooi. Teambuilding activiteiten De Gouden Kooi.
Zo kun je bij ons ook een training volgen op het gebied van teambuilding en kun je onze vergaderruimte gebruiken voor een brainstormsessie, bedrijfspresentatie of meeting. Kies je ervoor diverse teambuilding activiteiten bij De Gouden Kooi te doen, zoals de escape room, een training of een bedrijfsactiviteit in de vergaderruimte, dan ontvang je een volledig verzorgde dag.
Teambuilding activiteiten in Vlaanderen van 20 tot 200 p.p.
Dan is een outdoor teambuilding in de mooie Ardennen een absolute aanrader. Van vlot bouwen tot boogschieten, van theoretische onderbouwing tot praktische beproevingen, van eendaags evenement tot meerdaagse teambuilding, er is heel veel mogelijk. De activiteiten worden begeleid door echte teambuilding professionals.

Contacteer ons